Spring naar inhoud

Terug van weggeweest

25 september 2015

Na vijf jaar kwam ik op het idee om eens te kijken of mijn blog nog bestond. En verdraaid hij is er nog en wat nog aardiger is, is dat ik het wachtwoord nog wist om er toegang toe te krijgen.

Waarom ik wilde weten of mijn blog nog bestaat is het gevolg van het feit dat ik bezig was met het opnieuw opbouwen van mijn website: www.erik-mol.nl

Op een eerdere versie van mijn site toonde ik alleen afbeeldingen van schilderijen en tekeningen van mijn hand. Maar omdat ik ook altijd al schrijfsels produceer, leek het mij aardig om op een nieuwe versie van mijn site ook schrijfsels te plaatsen. Maar…

De provider van mijn site bood altijd een bepaald websitemaakprogramma aan waarmee het eenvoudig was om dingen op je site te plaatsen. Dat programma wordt sinds kort niet meer ondersteund en daarom is er een ander programma gekomen. Dat nieuwe programma (althans de gratis lite versie) heeft minder mogelijkheden om een uitgebreide site te bouwen. Dus bedacht ik dat ik een basissite moest maken met een korte introductie en verder links naar andere plekken op het web, waar men dan de content kon vinden.

Voor mijn beeldende werk link ik door naar picasawebalbums en voor mijn teksten had ik nog ergens een slapend weblog bij wordpress.com. Dat weblog heb ik nu dus weer gewekt.

Komende week gaat als alles meezit de nieuwe versie van mijn website online.

Advertentie

From → Geen categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: